Vad hände sedan?

Siri (Lillemor)

Processed with VSCO with preset

Hej!

Vi vill berätta att gulliga och rara Siri har det bra hos oss. Vi hade tänkt att behålla namnet Lillemor, som hon hette under tiden på katthemmet, men upptäckte att hon lyssnar på namnet Siri, som hon hette hos sin första ägare, vilket gjorde att vi fastnade för det namnet. Siri är en mycket snäll katt som förgyller våra dagar och trots att hon inte har varit hos oss särskilt länge vet vi med all säkerhet att hon blir kvar för alltid.

Hon tycker att kaninen är lite för hoppig och tokig, men när han blir äldre och föredrar att ligga stilla en stund tror vi att en fin vänskap kan växa fram.

Vi är väldigt tacksamma och glada över att just vi fick adoptera världens bästa familjemedlem och kommer att älska henne för alltid ❤

Med varma hälsningar Wilma och Sebastian

Albin och Albert

Hej

Jag ville bara tala om att Albin och Albert har hittat sin plats här hos oss 😊

Kalle har accepterat läget även om han tycker dom är lite jobbiga ibland.

Mvh Sanna

Kurt

Hej!

Ville bara berätta att Kurt har det bra här i skogen. Han är verkligen en kär medlem i familjen. Han är ute om dagarna men sover alltid hemma. Han är som vår andra bäbis.

Vänlig hälsning Maritza och Martin

Gusten

Hej,
nu har jag bott hos min husse och matte i ett helt år. Och för två veckor sedan firade vi min 12-årsdag. Jag har haft det jättebra. Till och med så bra att veterinären och matte sagt att jag måste banta. Vad det nu är… förhoppningsvis handöar det om något man kan äta. 

Det finns många sköna sovplatser här hemma. Badrummet har några av de bästa. Uppe på toan, i duschen och i badkaret. Men min allra största favorit är uppe på magen på matte eller husse. Min nya kompis Sesame kan vara en riktig retsticka. Han gillar att jaga mig vilket jag snällt låter honom göra, fast ibland jagar jag tillbaka och sätter honom på sin plats. Det händer också att vi tar det lugnt i sängen och kanske till och med håller tass. Det tycker jag är riktigt mysigt. 

Många hälsningar från Gusten med familj

Lorenzo

Hej! 

Vill bara skicka en hälsning och berätta att den skygga pojke som kom hem till mig och gömde sig bakom möbler, numera har insett att han inte ska flytta mer. Han är lekfull, trygg och kelig. (och börjar kanske bli lite bortskämd)

Han har börjat att gå ut. Kan komma in i fem minuter sen vill han ut igen. Det är så mycket att upptäcka. Idag dök en annan katt upp på tomten, men det förlöpte väl. I början sprang han och gömde sig när det kom någon. Trodde kanske de skulle ta med honom igen. Idag träffade han barnbarnet Lisa och hennes pappa. De fann varandra direkt. Jag är så glad. 

Tack för att ni finns och för att jag fick bli matte till lord Lorenzo! 🥰

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17