Vad hände sedan?

Melvin

Heej!

Jag och min sambo adopterade lilla Melvin i mars.

Han är en sån fantastiskt fin kille. Har vuxit väldigt mycket sen vi fick honom… han har blivit lång & ståtlig

Varje natt kommer han och lägger sig med oss i sängen och vill mysa. Han äääälskar att ligga i soffan… haha med sin egna sovstil

Han bara älskar att busa, han gillar att smyga litegrann, sitta bakom ett hörn och hoppa fram sådär busigt =)

Han har två gosedjur som är hans favoriter  Bär runt på dom och kommer med dom till sängen och vill mysa & leka med dom.

Hälsningar från
Melvin, husse och matte

Ceder och Ceasar

Hälsningar från Ceder och Ceasar som njuter i sitt nya hem.

Doris

Mjau!
Snart går sommaren in på sista versen. Vid sämre väder har jag suttit på soffan och diskuterat om världspolitik och katternas utsatta situation i vårat samhälle med ”mamma”.

Vid bättre väder har jag varit ute mycket med ”pappa” i trädgården. Vi har haft besök av igelkottar som jag har bjudit min mat till. De gillar maten. Ha en fortsatt bra sommar med alla mina ”kompisar” på Huskatten.

Många nospussar till ER alla!
Doris Oksanen

Kissie (Camomille)

Hälsningar från Kissie med familj. Kissie går fritt ute på baksidan. Som längst går hon till en granne närmast. Hon äter jättebra nu. Världens bästa katt vi fått, tack.
Mvh Carola Salmi

Mango

Hej! Ville bara skicka en hälsning från vår katt Mango som flyttade hem till oss innan jul. Hon bor nu på vår bondgård, jagar mössen, smyger på hönsen och älskar att sova i barnens sängar. En riktig liten livsnjutare som förgyllt vårt liv massor!

Sommarhälsningar från Mango med familj:)

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17