Vad hände sedan?

Milky och Selma (Moa)

Hälsning från Milky och Moa:

Nu har det gått några veckor sedan vi lämnade katthemmet och flyttade till vårt nya för-alltid-hem. Vi har gjort oss hemmastadda med vår nya matte och husse och det finns inte en vrå som inte är undersökt i huset. Till en början var vi lite rädda för plötsliga ljud, men nu vet vi att tvättmaskinen, torktumlaren och badrumsfläkten inte alls är farliga – vi hjälper t.o.m. matte när det hon går ner i tvättstugan – då ligger vi på strykbrädan och ser till så att allt funkar som det ska, trots att det låter om maskinerna. Vi har bestämt oss för att godkänna nya mamma och pappa. ❤ /M&M

Från matte och husse:

Milky är den som bestämmer men trots sin storlek är hon världens fegaste när det kommer nya människor – då försvinner hon som ett spjut under sängen – sedan kommer hon fram efter en stund och kikar om det är några godkända gäster som hon kan tänkas hälsa på. Moa (numera Selma) gillar när det kommer folk och hon är gärna med och blir klappad och kliad då. Dreamy-godis är naturligtvis en stor favorit, för att inte tala om godis-sticksen, då får man passa fingrarna för då är det blodigt allvar!

På nätterna har vi följande procedur med Milky när hon väcker oss 1 gång i timmen genom att:

1. jama och lägga leksaker i sängen.

2. trampa på oss.

3. buffa i ansiktet.

4. ta en tugga av någon utstickande kroppsdel, hand, fot eller ben.

5. peta i ansiktet eller på näsan med tassen.

Har man inte vaknat av något av detta så vaknar man garanterat av hennes höga spinnande för oss – en mycket speciell dam, som verkar trivas i allra högsta grad.

Selma har hittills inte tagit för sig lika mycket av utrymmet utan har hållit en lite lägre profil än Milky, men i helgen så hände det mest fantastiska som de väntat på sedan de flyttade in – ytterdörren öppnades och de fick gå ut PÅ RIKTIGT – utan sele! Båda damerna blev överlyckliga och undersökte varenda kvadratcentimeter av trädgården och de sprang in och ut hela tiden och kollade så att vi fanns kvar. Selma blev som en ny katt och kommer och pratar med oss och stryker sig på benen, nästan som att visa sin tacksamhet, så det kändes helt rätt i hjärtat att även få se henne blomma ut och trivas med livet hos oss. 

Det känns som att vi är på rätt väg. Vi gör vårt allra bästa för att dessa damer ska få ett fint och harmoniskt liv tillsammans.

Kram från Milky, Selma, Ulrica och Glenn

Solo

Hejsan!

Det har gått jättebra sedan Solo flyttade hem till oss, han är riktig go och mysig. Man ser att han blir mer och mer bekväm med oss för varje dag som går då han gör nya grejer och blir mer och mer närgången, och vi tycker att han trivs med oss. Han sover med oss om nätterna när han har fått busa färdigt. Han har fått börja att lukta på gräsmattan men tycker att det är lite läskigt, men han är ändå nyfiken. Han är en riktig hejjare på att fånga flugor inomhus. Vi stormtrivs med lilla Solo.

Vi rensar hans kattlådor varje dag och han får nytt vatten och mat varje dag. Han gillar fortfarande inte blötmat. Råkar maten ta slut under natten så kommer han och väcker oss. Och han följer med oss vart vi än går och gillar att vara med där det händer saker.

Mvh Josefin

Tusse (Truls)

Hej, 

Vi hämtade Tusse (hette Truls hos er) i januari, han var då 3-4 år. 
Han var så kelig, men bara på hans villkor, annars ville han riva el bita! Men nu är allt så jättebra, frid och fröjd! Han är så gullig, pratar, och kelar. Så klok, vi tror han förstår vad vi säger. Över sommaren är vi i stugan på landet och Tusse kommer och går som han vill, men vill helst vara i närheten av oss. Han kommer ibland med presenter till oss. Tusse älskar djurprogram på tv. Vi är så glada för vår Tusse och han i oss! Han sover mest tillsammans med oss. 

Hälsningar Yvonne och Reino

Luna

Här kommer en liten hälsning från Luna som trivs med sitt nya hem. Hon äter gott, busar, myser och har börjat utforska omgivningarna utomhus.

Kram från Luna med familj 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17