Nyheter

Agrias kattparad

Välkommen under helgen 13-15 oktober att delta i Agrias kattparad. För varje katt som deltar skänker Agria 10 kr till katthemmen som är med och deltar i paraden. Hur deltar man då? Det gör man genom att fota eller filma sin katt, lägga ut det på sociala medier och skriver ” #agriaskattparad ”.

Samarbete med The Northern star cat club

Vi har nu ett samarbete med The Northern star cat club. De har valt ett katthem som de vill sponsra och samarbeta med och det blev faktiskt vårt. De har olika event och föredrag m.m.

The Northern star cat club bjuder nu in till deras första virtuella kattshow, där inträdet går direkt till de som behöver hjälpen. Man behöver vara med i deras facebookgrupp som man hittar här så kan du läsa mer om hur du kan vara med i den virtuella kattshowen.

Nytt minneskonto

Vi har nu ett nytt minneskonto, Tigers (fd Romeo) minneskonto, där pengarna öronmärks för katter som behöver vistas på Djursjukhus, behöver dyra undersökningar samt för mediciner.

Läs gärna mer här!

Charity bowl

Just nu har vi en insamling hos Charity bowl som innebär att ni kan köpa foder som sedan skickas till oss och katterna får mat. Vår insamlingssida hittar ni Här.

Lag om ID-märkning

ID-märkning av katt blir till lag från och med den 1 januari 2023. Därför är det hög tid att se över ID-märkningen för din katt. Läs mer hos Jordbruksverket

Vill du besöka oss?

Boka tid!

Vi tar endast emot bokade besök. Ringa oss på 021-18 95 98 alternativt fyll i formuläret längst ner på hemsidan under Kontakta oss. Det går även att mejla oss på info@huskatten.com