Medlem

Bli medlem

Hur blir man medlem?

Betala medlemskap och fylla i formuläret nedan. Läs gärna på längre ned på sidan vad ett medlemskap hos Huskatten Västerås innebär.

Enskilt medlemskap: 250 kr

Familjemedlemskap: 300 kr

  Vilken form av medlemsskap vill du ingå?

  Sätt in på vårt PostGiro: 33 20 75-1.

  Swisha: 123 451 53 34

   Medlem

   Medlemsavgift

   Medlemsavgiften är en årlig avgift vi tar ut för allas medlemskap. För att fortsätta vara medlem måste man därför betala medlemsavgiften en gång om året. Vi har två olika former av medlemskap.

   Enskilt medlemskap: 250 kr

   Familje-medlemskap: 300 kr

   För familje-medlemskap ska gälla skall alla vara mantalsskrivna på samma adress. Glöm inte att uppge alla familjemedlemmars namn vid tecknade av familje-medlemskap.

   Vad får jag som medlem?

   Som medlem får du ett medlemsblad sänt till dig två gånger per år. Där berättar vi lite om vad som händer hos oss – små och stora vardagshändelser som inte får plats i verksamhetsberättelsen. När medlemsavgiften kommit in på vårt konto får du ett välkomstbrev och senaste Medlemsbladet.

   Då vi är medlemmar i Svenska Djurskyddsföreningen får du, genom dem, tidningen DJURENS VÄRLD fyra gånger/år.

   Vi har även ett krav för våra volontärer som jobbar på katthemmet att vara medlem.

   Redan medlem och har en e-postadress? Bli e-medlem!
   Då det är kostsamt att göra utskick i pappersform ser vi gärna att man anmäler sin e-postadress. Då kan vi lägga mer pengar på kissarna istället för på porto, kuvert etc. Som e-medlen kan också få lite annan information som vi inte kan trycka upp och skicka till alla. Ange en e-postadress när du betalar din medlemsavgift eller kontakta oss på info@huskatten.com.