Tiger och Apollos minneskonto

Våra älskade medarbetare Tiger och Apollo levde med oss från december 2003 tills de, av ålder, inte orkade längre. 2014 fick dessa båda högt älskade kissar gå över Regnbågsbron. Tiger och Apollo ”fann” varandra hos oss och de blev oskiljaktiga. Förutom att de älskade varandra högt så älskade de också andra kissar, alldeles särskilt kattungar. Om kattungarna dessutom var moderlösa så tog våra pojkar hand om dem. De lät dem komma och ligga vid en varm, mjuk kattmage, de tvättade och uppfostrade dem på rätt sätt, så som en katt skall fostras. Det enda vi behövde göra var att stödmata. Tack vare Tiger och Apollo har många, många kattungar överlevt!

Vi skrev på facebook när våra älskade pojkar inte fanns mer och underbara människor började skicka in ekonomiska minnesgåvor. Ett särskilt vykort med Tiger och Apollo som motiv trycktes upp av en anonym gåvogivare. Vykorten kostar 5:-/st.

Vi har beslutat öppna ett särskilt konto, ”Tigers och Apollos minneskonto”. De pengar som kommer in på detta konto samt de pengar som kommer in av försäljningen av det speciella vykortet, kommer endast att användas till särskilt kostnadskrävande veterinärkostnader. Sådana som vi annars inte hade haft råd med. Med din hjälp så kommer alltså Tiger och Apollo att även i fortsättningen kunna rädda liv!

Märk din gåva med ”Tigers och Apollos minneskonto”
Plusgiro: 33 20 75 – 1
Swish: 123 571 93 80 

Redovisning ”Tigers och Apollos minneskonto”

2023GåvorUttag  Katt
Januari1023212050 Charly, Kerstin
Februari65056300Pärlan
Mars57007805 Ticko, Jojo, Charly
April 
Maj
Juni 
Juli
Augusti 
September
Oktober   
November   
December