Vad hände sedan?

Zlatan(Manfred) och Nora(Majken)

Hej!

Det här är en bild på en nöjd och glad 10 åring som levt sitt liv på landet utanför Vås sedan han kom till oss från er som kattunge.

Tillsammans med sin syster har de koll på ägorna och njuter av att kunna gå ut och in som de önskar. Kattlucka med chipläsare är bästa grejen!

Hoppas vi har många fina år kvar tillsammans. Tack för att ni finns Huskatten!
Häls fam Schneider-Johansson i Lövsta

Henny

I mitten av Juni 2019 så ringde min mor och frågade om jag ville åka och kolla på en innekatt som dom nyligen fått in på katthemmet.

När mina föräldrar kom och hämtade mig efter jobbet dagen efter så såg jag en kattbur i baksätet där min mor satt.

Jag sa att jag trodde att vi bara skulle åka och kolla på katten. Men väl på katthemmet så beslöt jag mig för att ta hem samma dag.

Dom första 2 veckorna så var hon väldigt rädd av sig och gömde sig mest till exempel bakom tv-bänken eller under sängen och kom bara fram för mat.

Men sen dess har det bara blivit bättre och bättre och nu är hon som vilken katt som helst.

Hon möter mig innanför dörren när jag kommer hem från jobbet varje dag och hon ligger och sover i sängen med mig.

Hon hittar alltid nya ställen att sova på och är väldigt sällskaplig och tillgiven. Hon tycker det är väldigt roligt att leka med en boll som hänger på en pinne.

Katthemmet ska ha en stort tack som tog hand om henne och Kim ska ha ett stort tack som hjälpte mig med kattsand och mat eftersom jag just då inte hade nåt hemma.

Så slutet gott alltid gott och jag är så väldigt glad att jag tog hem henne.

Med Vänliga Hälsningar, Fredrik

Lilleman och Rey (Sigge/Siggan)

Hej Huskatten!

Här kommer en hälsning från Lilleman och Rey (Sigge/Siggan). Vi har nu bott hos matte och husse 8, respektive 5 månader. Vi är allra bästa vänner och växer jättefort.

Vi gillar att vara med och hjälpa till att städa akvariet, laga mat och hålla värmen i matte och husses säng. Hoppas allt är bra med er på Huskatten!

Med vänliga hälsningar
Lilleman & Rey
Linnéa & Timothy

Zigge

Hej!

Vill bara berätta att Zigge trivs toppen hos oss och allt har gått jättebra! Vi är så glada över honom och hela familjen älskar honom gränslöst. Han är en mycket snäll, gosig och social katt.

Han får gå ut och in som han vill men är inne på nätterna. Då sover han mellan husses och mattes huvuden.

Med vänlig hälsning, Ulrika

Doris

Mjau!

Just nu håller vi på med renovering av bad-/toarummet. Det enda vi har kvar är toalettstolen, som är rörlig. Där trivs jag!

Den 24 juni i år är det 7 år sedan som jag lämnade ER. Det känns som igår. Ha det så gott och en tidig önskan om ”Glad påsk: till ER alla.!

Mjau!

Doris med familj!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17