Vad hände sedan?

Mita

Nu har fina lilla Mita bott hemma hos mig i några månader och jag kunde inte ha funnit en mer passande missekompis! Hon är otroligt kelsjuk, kärleksfull, försiktig och fin i sättet. Hon vill alltid vara nära och följer mig vart jag än går i hemmet. Hon är dessutom pratglad och vi har livliga diskussioner dagligen! Är man tillräckligt duktig på att klia henne så kan man lyckas få en puss på handen.

Favoritsysslorna om dagarna, utöver ovan, är att tupplura tillsammans i soffan i alla möjliga ställningar, ligga mitt i vägen när jag pysslar med mina syprojekt, jaga hennes värsta fiende (fjädrar på ett snöre), som av någon anledning alltid återupplivas!? Och att få några mumsiga bitar Dreamies kattgodis. Leka farlig vakt-katt i fönstret för att hålla koll på fåglarna i trädet utanför är också ett måste!

Tavlan skaffade jag för att hylla Mita som den prinsessan hon för mig är, och lite som en kul grej..

Jag är oerhört tacksam över att jag fått förtroendet att ge henne ett fint liv. Hon är min älskade livspartner och bästa vän. Jag tror och hoppas att hon är nöjd med mig också! Jag kommer göra allt jag kan för att hålla henne lycklig och i god hälsa den tiden kattgudarna ger henne i jordelivet. <3

Tack, tack, tack, tack!

/Ninni Koski & Mita

Iris (Gosan) och Alfons (Sockan)

Iris (Gosan) kom hem till mig och Alfons i December 2019. Till en början var det mycket fräsande från hennes håll mot sin nya storebror. Han hade dock mycket tålamod med henne och lät henne vara. Jag var väldigt frustrerad och ledsen till en början då jag var orolig över att det inte skulle bli bättre. Mirakulöst nog efter en vecka accepterade Iris sin nya storebror och nu älskar de varandra och vill inte vara utan varandra.

Dom leker, tvättar varandra och sover tillsammans (till och med går på toa tillsammans ibland, ha ha). Jag är så glad över att jag tog beslutet att adoptera Iris och ge Alfons det sällskapet som han ville ha.
 
/Linnéa

Humlan (Tora)

Hej!

Här kommer en liten uppdatering om Humlan. (Tora) Hon stormtrivs med sina nya kompisar och har visat sig ha rejält med skin på näsan.

Katten Batman (bourbon, som vi adopterade från er) har blivit som en pappa och storebror till Humlan. Hon älskar att leka jaga med de andra katterna och vara ute på balkongen.
Hon är väldigt pratglad och följer en vart man en går. Här kommer några bilder på henne och hennes kompisar.

Med vänliga hälsningar Marie och Mario

Lina

Hej!

Det här är Lina som flyttade in hos sina nya matte och husse den 23 oktober 2019.

Lina har hittat många favoritplatser att vara på några, av dem är att ligga på extra mattes ryggsäck, i olika stora kartonger och sitta på fönsterbrädet och titta ut. Lina har lite smått börjat bekanta sig med sin tvillingsyster Liva som hon träffar ibland och som bor hos husse och mattes dotter.

Lina är en väldigt prat- och matglad katt. Hon har funnit sig väl tillrätta i sitt nya hem och hon tycker om att vara med och hjälpa till.

Hälsningar Lina

Humle

Humle flyttade in hos mig år 2016 ut på landet. Han var väldigt rädd för bilarna som åkte utanför fönstret men med tiden har det blivit bättre. När en bil passerar så bryr han sig inte om det längre.

Men Humle blev inte så länge en ensam katt, kort därefter flyttade Mia in . Dom båda tycker om att ofta sitta  vid fönstret och titta ut och se om det händer nåt spännande utanför.  

Matte gillar att fota oss så får vi väl ställa upp.

Nu säger vi tack och hej . Meow från Humle och Mia i Tortuna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17