Vad hände sedan?

Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv i nya hem med nya familjer.
Här hittar du bilder och berättelser från katternas nya vardag. 

Vill du att vi publicerar bild och text på en katt som är adopterad från oss på Huskatten Västerås? 
Skicka ett mail till webmaster@huskatten.com, skriv ”Vad hände sedan?” i ämnesraden.
Skriv en beskrivande text och bifoga 1-2 bilder. Ange gärna även kattens namn vid adoption om ni döpt om katten.

Siri (Mini)

Hej alla djurvänner, här kommer en liten hälsning från Mini som Jag hette på Huskatten. När jag flyttat hem till min nya matte och husse Ulla och Börje fick jag heta Siri. Först gick jag runt i och kollade i alla rum, samtidigt kollade jag så det inte fanns någon mer kisse här. Då jag inte fann någon, gick jag in i sovrummet och kröp in under överkastet och la mej.

Man blir ju väldigt trött av att flytta och byta hem från katthemmet till en privat bostad med nya människor. Jag blir lite rädd för olika ljud som jag hör, men det har blivit lite bättre med tiden. Nu har jag bott fyra månader i mitt nya hem och trivs jättebra, hittar över allt, och varit ute på

två inglasade balkonger o tittat på fåglar som flyger fram o tillbaka. Väldigt spännande. När dom kommer flygande och sätter sig på taket ovanför, hukar jag mej för säkerhets skull.

Bästa hälsningar Siri (Mini)

Maja (brumma)

Första vintern på landet. Har lite svårt att gå i snön, men vill ändå ut och kanske komma in med en och annan mus. Har snabbt anammat kattluckan.

Sitter gärna på fönsterbrädan och kollar fåglarna utanför. Bästa sovplatsen på natten är under täcket hos matte. Är inte riktigt bekväm med andra människor utan springer undan.

Agneta och Rolf

Mini (Glimma)

Hej,

Här kommer en julhälsning från Mini (Glimma).

Min första jul hos min nya familj är riktigt bra. Julgranen är ett fantastiskt klätterträd där jag får vara så mycket jag vill.
Förmodligen därför att jag klättrar väldigt försiktigt, ligger helt still uppe i grenverket och inte har haft ned eller lekt med en enda kula eller prydnad.

Gott Nytt År!
Önskar Mini

Baghera (Putte)

Hallojj,

På huskatten hette jag Putte men heter idag Bagheera, min husse valde det namnet då han tyckte jag liknade en panter. Jag har fått flytta in till min nya matte och husse där jag trivs såå bra.

Mina dagar består av en massa god mat, lek o bus och sova i min egna fåtölj. Om dagarna älskar jag att följa efter matte och husse nyfiket överallt.
Varje kväll runt 22-tiden är det gos-time, då måste husse och matte klappa och pussa på mig tills jag tröttnat.

Jag har även eget rum där jag har en  massa kattleksaker att leka med, men att jaga flugor som flugit in är ändå en favorit.

Hälsningar från Baghera (Putte) med familj

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17