Vad hände sedan?

Dio f d Hamlet

Hej!

Våren 2011 föll vi för en katt från Huskatten. Han var så rädd och svår att komma inpå livet, men efter en månad slog detöver och efter det har han varit världens mest fantastiska katt.

Han är så självklar – adopterar grannar som extrafamiljer där han blir dyrkad med både mat och gos, men det är hos oss som han känner att han hör till.
Jag är så tacksam för Huskattens arbete. Utan er hade vi inte träffat vår fantastiska familjemedlem Dio.

Tack!

/Dio med familj

Igor (Sune)

Hej,

Här kommer en hälsning från Igor, som hette Sune när han bodde på Huskatten. Vår lilla kille, som tidigare var så försiktig och osäker,
har blivit en stor och maffig herre som just idag fyller hela sju år och vi är så stolta över vilken kärleksfull och omtänksam personlighet han utvecklats till.

Tillsammans med sina två kattkompisar fyller han dagarna med gos, mys och massor av lek och såhär på sommaren är det härligt att
kunna vara ute på den inglasade balkongen och nosa på blommorna.

Många varma hälsningar till både tvåbenta och fyrbenta från Igor och hans människor

Ester f d Lina

Nu har Ester f.d. Lina bott hos oss i 3 månader. Det går jättebra, hon var lite blyg i början och gick gärna in under sängen.

Nu är hon med oss hela tiden och trivs utmärkt. Ester älskar att vara ute, och är en skicklig jägare. Senast idag kom hon hem med en mus.
Ester hälsar till personalen och katterna på katthemmet.

Extra långa och många ”nospussar” till Lollo och Lelle, hoppas ni har fått det bra.

Hälsningar Ester med familj.

Lasse

Hej!

Lasse med familj här jag har det jättebra hos mina pappor dom tar så väl hand om mig och älskar mig djupt.
Jag hittar på massa med bus men jag är jättekelig och gosig också. Papporna säger att jag är kung i huset och det stämmer nog.

Vill också önska er en trevlig sommar bamsekram från Lasse med familj

Doris

Mjau!

Vill bara skicka en midsommarhälsning till Er och alla katter som Ni tar så väl hand om. Det är en glädje i dessa ”Corona” tider.

Själv lämnade jag ER för 7 år sedan (28 juni). I dessa (varma) tider ska man ta det varsamt och chilla. Ni får ha en skön sommar och vi hörs igen.Mjau!
Doris med familj.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17