Vad hände sedan?

Alba

Nu har Alba bott hos oss över 6 månader. Hon älskar att hålla oss i handen, balansen på stolar och vara utomhus.

Dock var det några olyckor som hände, exempel hon välte växter som försåddes inne. Men älskar henne ändå!

I början hade hon sele för hon var ny i området, Och myser massa utomhus nu utan sele då hon känner sig hemma!

Hälsningar Maxime och Jimmy

Doris

Hej allihopa!
Här kommer en sommar hälsning ifrån mig och min familj. Jag flyttade ifrån ER fredagen den 28/6-2013.

Pappa hade tänkt se ”Petra Marklund” på ”City festivalen”, men han fick ta hand om mig istället. Mamma hade nog ett finger med i det beslutet. Jag sov gott i ”Felicias” armhåla första tiden. Föräldrarna hade ju varandra, när det var lägg dax.

Jag brukar vara ute en hel del och senare på kvällen, chillar jag på soffan.

Ha en fortsatt skön sommar!
Mjau!
Doris Oksanen med familj.

Sky

Det började med lite flämt och jam i bilen men så fort vi kom hem så gick han ett varv på nedervåningen, sen barrikaderade han sig i gästrummet hela dagen. Han fick mat, vatten och toa därinne för att ha ett litet utrymme att vänja sig vid. Vi pratade och lekte med honom men sen fick han även vara själv en del och han sov mycket. Andra dagen var han supermodig och tog sig ut ur rummet, han visade även att han ville ta sin toa på vår toa. Så jag fick komma älgandes med den och så fort jag ställde ner den så hoppade han i och började krafsa. Jätteroligt! 

Allt har gått toppen! Från att från början vara livrädd för vår trappa så är det nu hans bästis, där hänger han och har överblick när vi stökar på nedervåningen. Han ser ut som han aldrig har sett en tv! Så söt när han undrar vad sjutton alla de där människorna gör i vårt tv-rum? 

Vi har introducerat honom för mina föräldrar och han älskar dem! De var verkligen favoriter direkt. Kanske har äldre personer varit snälla med honom när han varit ute? 

Nåväl, summa summarum så är det en glad och go kille som bor här hemma. Det enda som är svårt är namnet. Han var ju en Sky som blev en Svante men så fort han kom hit så kände vi att han är ingen Svante – snarare en Baloo, men det var så svårt att säga. Nu funderar vi på Tusse. Men vi måste nog fundera lite till. 

Massa kramar från kissen och hela familjen! 

Eira (Leija)

Hej!

Här kommer en hälsning från Eira (Leija). Hon har nu bott med mig och Lova i drygt 2 månader. Hon är en väldigt nyfiken katt som alltid är med och kollar vad man har för sig. Hon väcker oss alla kl 7 varje morgon, då hon tycker det är dags att börja leka. Lova håller på att lära Eira hur hårt man kan leka med henne och det blir bättre och bättre. Att Eira har flyttat hit känns som det mest självklara i världen. Hon hör hemma hos oss.

Gott nytt år önskar Eira, Lova och våran matte Emma

Birk (Emil)

Hej,

Här kommer en julhälsning från Birk (Emil). Under året har Birk fått en kompis, Stockholmsbruttan Ronja. Första dagen (210730) när Ronja kom var Birk lite avvaktande. Birk såg att tolv veckor gamla Ronja var orolig. Birk hanterade situationen super bra, han avvaktade Ronjas reaktioner och lät henne ta sin tid. Sedan dess har de varit oskiljaktiga. 

Birk är en fantastisk katt som är oerhört accepterande, speciellt mot barnen. Han är en naturlig del i familjen är oerhört omtyckt av oss alla. Nathalie samt tonåringen Alex är Birks favoritmänniskor och hans favoritaktivitet är att vara med Nathalie. Om han inte kan vara med Nathalie hittar han kreativa sätt att få hennes uppmärksamhet. 

Slutligen vill vi tacka för er verksamhet. Om det inte vore för er hade Birk aldrig blivit en del av vår familj. Tack!

God jul och gott nytt år önskar;

Jocke, Nathalie, Alex, Liam, Meiya, Birk och Ronja. 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17