Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

Jag vill härmed göra en anmälan om bortsprungen katthona som är chippad och är ca 9 år. Jag har tyvärr ingen bild på henne (Lollo), hon är svart och vit, det är en ganska stor katt (lite övergödd), är social, tillgiven och nyfiken.

Eftersom jag har ett tillfälligt boende pga heltidsstudier så har jag Agriahandlingarna i min gamla lägenhet så jag kan inte säga något om IDnr.

Hon försvann den 24/3, vid 18.30-tiden från den inhängnade bakgården med 2 meter högt trästaket och är sedan dess  försvunnen. Min tillfälliga adress är Stångjärnsgatan 63 (Norrby), Bäckby, Västerås.

Med vänlig hälsning

Lill Öjesund

E-post: lill.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telnr: 0768-88 04 64